Adó 1% Tehetséggondozásra

Segítsen adója 1 %-val, hogy segíthessük a tehetseggondozast!Adója 1%-val támogassa egyesületünk munkáját az oktatásban, tehetséggondozásban!

Táltos Szülőkör Egyesület országosan támogatja, az egyéni képességeket kibontakoztató oktatást, tehetséggondozást, művészetoktatást, sportot. Elsődleges célja, hogy már a kisgyerekkorban megismertesse a fiatalokkal az állatvédelem és a természetvédelem fontosságát. A rászorulóknak gyógypedagógiai, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, logopédia fejlesztő foglalkozásokat, terápiákat szervez. A hátrányos-és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek és családjuknak számos segítséget, ösztöndíjat, szabadidős programokat, táborozásokat stb. biztosít.

Adóbevalláskor kérjük, töltse ki az adóegyszázalék rendelkező nyilatkozatot és adó1%-át ajánlja egyesületünkön keresztül, kiemelten közhasznú feladat megvalósítására! Felajánlott ADÓ 1%-ból befolyt összeg nagy segítséget jelent oktatás, tehetséggondozás területén végzett tevékenységeink megvalósítására! Minél több adó egy % támogatást kap egyesületünk, annál nagyobb összeggel tudjuk támogatni a tehetségeket és családjukat, annál hatékonyabb munkánk, a tehetséggondozás, oktatás területén.

Táltos Szülőkör Egyesület

Az 1%-hoz adószámunk: 18463536-1-06

Egyesületünk tehetséggondozás, oktatás területén kifejtett munkája közül az alábbiakra szeretnénk felhívni figyelmüket:

 • a tehetséges gyerekeknek számos tehetséggondozó, képesség-kibontakoztató, önálló megismerést és gondolkodást fejlesztő szabadidős programot térítésmentesen szervez,
 • tehetséggondozó tevékenységek szervezése, a mindennapokban alkalmazható tudás megszerzéséért,
 • angol-német nyelv beszéd-centrikus elsajátítása,
 • erdei iskolai foglalkozáson és nyári táborozáson vehetnek részt az egyesület szervezésében a tehetséges fiatalok,
 • oktatásukat ösztöndíjakkal segíti,
 • ösztönző, kreativitást kibontakoztató, fejlesztő országos és térségi versenyek kiírása, szervezése (pl.:www.taltos-iskola.hu),
 • példaképekkel való személyes találkozók, konzultációk szervezése (pl. országos hírű újságírókkal, színészekkel, előadóművészekkel...stb. való találkozások),
 • tehetséggondozó program szerinti oktatási tevékenység, publikálási lehetőség,
 • sokszínű készségfejlesztő tevékenykedtetés, partneri tanár-diák kapcsolat...
 • pályázatírási, informatikai ismeretek magas szintű gyakorlat-centrikus elsajátítása,
 • és minden olyan program, amely a tehetséggondozást segítik.

A tehetséggondozás, oktatás területén kifejtett munkánk nem lenne sikeres az ÖN támogatása nélkül! Adó 1%-nak felajánlása külön terhet, kiadást nem jelent Önnek, csupán arról van szó: meghatározhatja adóegyszázalékának sorsát. Ha támogatni szeretné a tehetséggondozást, az egyéni képességeket kibontakoztató oktatást akkor adó 1 %-val segítse tevékenységünket!

Nyomtassa ki az alábbi rendelkező nyilatkozatot, helyezze adócsomagjába, (- nyilatkozat elektronikus úton történő benyújtása esetén elektronikus űrlapként elektronikus úton továbbítsa- ) s adományozza adója 1 százalékát egyesületünknek, hogy segíthessünk!

 

 

Táltos Szülőkör Egyesület

Az 1%-hoz adószámunk: 18463536-1-06

Nyomtatható 1%-os nyomtatvány

Internet oldalunk

Adó 1% és  ÖN ESÉLYT AD!


Köszönjük támogatását, felajánlott adó 1%-át!