Adó 1% Logopédiára

Segítsen adója 1 %-val, hogy segíthessük a logopédia területén. Adója 1%-val támogassa egyesületünk logopédia területén végzett fejlesztő munkáját!

Táltos Szülőkör Egyesület országosan támogatja, az egyéni képességeket kibontakoztató oktatást, tehetséggondozást, művészetoktatást, sportot. Elsődleges célja, hogy már a kisgyerekkorban megismertesse a fiatalokkal az állatvédelem és a természetvédelem fontosságát. A rászorulóknak gyógypedagógiai, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, logopédia fejlesztő foglalkozásokat, terápiákat szervez. A hátrányos-és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek és családjuknak számos segítséget, ösztöndíjat, szabadidős programokat, táborozásokat stb. biztosít.

Adóbevalláskor kérjük, töltse ki az adóegyszázalék rendelkező nyilatkozatot és adó1%-át ajánlja egyesületünkön keresztül, kiemelten közhasznú feladat megvalósítására!

Felajánlott ADÓ 1%-ból befolyt összeg nagy segítséget jelent logopédia területén végzett tevékenységeink megvalósítására! Minél több adó egy % támogatást kap egyesületünk, annál nagyobb összeggel tudjuk támogatni a logopédiai fejlesztésre szoruló gyermekeket, annál hatékonyabb munkánk, a logopédia területén.

Táltos Szülőkör Egyesület

Az 1%-hoz adószámunk: 18463536-1-06

Az alábbi területen végzünk fejlesztést:

1. Beszédfejlődési elmaradások
1. megkésett beszédfejlődés
2. akadályozott beszédfejlődés
2. Artikulációs zavarok
1. pöszeség
2. orrhangzósság
3. Beszédritmus zavarok
4. hadarás
5. dadogás
3. Centrális zavarok
1. dizartria
2. afázia
4. Parciális teljesítményzavarok
1. diszlexia
2. diszgráfia
3. diszkalkulia
5. Hangképzési zavarok
1. Diszfónia

A logopédia területén kifejtett munkánk nem lenne sikeres az ÖN támogatása nélkül!
Adó 1%-nak felajánlása külön terhet, kiadást nem jelent Önnek, csupán arról van szó: meghatározhatja adóegyszázalékának sorsát. Ha támogatni szeretné a logopédiát, akkor adó 1 %-val segítse tevékenységünket! Nyomtassa ki az alábbi rendelkező nyilatkozatot, helyezze adócsomagjába, (- nyilatkozat elektronikus úton történő benyújtása esetén elektronikus űrlapként elektronikus úton továbbítsa- ) s adományozza adója 1 százalékát egyesületünknek, hogy segíthessünk!

 

Táltos Szülőkör Egyesület

Az 1%-hoz adószámunk: 18463536-1-06

Nyomtatható 1%-os nyomtatvány

Internet oldalunk

Adó 1% és  ÖN ESÉLYT AD!


Köszönjük támogatását, felajánlott adó 1%-át!