Adó 1% Gyermekvédelemre

Adója 1%-val támogassa kiemelten közhasznú alapítványunk gyermekvédelmi munkáját!

Adója 1%-val támogassa egyesületünk gyermekvédelmi munkáját!

Táltos Szülőkör Egyesület országosan támogatja, az egyéni képességeket kibontakoztató oktatást, tehetséggondozást, művészetoktatást, sportot. Elsődleges célja, hogy már a kisgyerekkorban megismertesse a fiatalokkal az állatvédelem és a természetvédelem fontosságát. A rászorulóknak gyógypedagógiai, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, logopédia fejlesztő foglalkozásokat, terápiákat szervez. A hátrányos-és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek és családjuknak számos segítséget, ösztöndíjat, szabadidős programokat, táborozásokat stb. biztosít.

Adóbevalláskor kérjük, töltse ki az adóegyszázalék rendelkező nyilatkozatot és adó1%-át ajánlja egyesületünkön keresztül, kiemelten közhasznú feladat megvalósítására! Felajánlott ADÓ 1%-ból befolyt összeg nagy segítséget jelent gyermekvédelem területén végzett tevékenységeink megvalósítására! Minél több adó egy % támogatást kap egyesületünk, annál nagyobb összeggel tudjuk támogatni a rászoruló gyermekeket, családjaikat, annál hatékonyabb munkánk, a gyermekvédelem területén.

Táltos Szülőkör Egyesület

Az 1%-hoz adószámunk: 18463536-1-06

Egyesületünk gyermekvédelmi tevékenységei közül az alábbiakra szeretnénk felhívni figyelmüket:

  • a rászoruló diákok és családjuk táborozásokon, élménytúrákon, erdei iskolákon vehetnek részt egyesületünk segítségével,
  • gyermekvédelmi segítő munkatársaink nyújtanak támogatást a rászoruló diákoknak és családjaiknak,
  • kábítószer- és drogprevenciós előadások, foglalkozások tartása, szenvedélybetegségek kialakulásának megelőzését célzó munka,
  • egészséges életmódot, tápálkozást népszerűsítő programok,
  • mentálhigiénés szakemberek, pszichopedagógus, gyógypedagógus, fejlesztő szakemberek foglalkoztatása, segítő munkája,
  • személyes találkozási lehetőségek biztosítása híres sportolókkal, közéleti emberekkel, példaképekkel,
  • oktatási, képzési ösztöndíjak,
  • egyéb támogatások, ösztönző tevékenységek...

A gyermekvédelem területén kifejtett munkánk nem lenne sikeres az ÖN támogatása nélkül!

Adó 1%-nak felajánlása külön terhet, kiadást nem jelent Önnek, csupán arról van szó: meghatározhatja adóegyszázalékának sorsát. Ha támogatni szeretné a gyermekvédelmet, akkor adó 1 %-val segítse tevékenységünket! Nyomtassa ki az alábbi rendelkező nyilatkozatot, helyezze adócsomagjába, (- nyilatkozat elektronikus úton történő benyújtása esetén elektronikus űrlapként elektronikus úton továbbítsa- ) s adományozza adója 1 százalékát egyesületünknek, hogy segíthessünk!

Táltos Szülőkör Egyesület

Az 1%-hoz adószámunk: 18463536-1-06

Nyomtatható 1%-os nyomtatványAdó 1% és  ÖN ESÉLYT AD!


Köszönjük támogatását, felajánlott adó 1%-át!