Adó 1% Állatvédelemre

Segítsen adója 1 %-val, hogy segíthessük az allatvédelmet!

Adója 1%-val támogassa egyesületünk oktató-nevelő munkáját az állatvédelem területén!

Táltos Szülőkör Egyesület országosan támogatja, az egyéni képességeket kibontakoztató oktatást, tehetséggondozást, művészetoktatást, sportot. Elsődleges célja, hogy már a kisgyerekkorban megismertesse a fiatalokkal az állatvédelem és a természetvédelem fontosságát. A rászorulóknak gyógypedagógiai, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, logopédia fejlesztő foglalkozásokat, terápiákat szervez. A hátrányos-és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek és családjuknak számos segítséget, ösztöndíjat, szabadidős programokat, táborozásokat stb. biztosít.

Adóbevalláskor kérjük, töltse ki az adóegyszázalék rendelkező nyilatkozatot és adó1%-át ajánlja egyesületünkön keresztül, kiemelten közhasznú feladat megvalósítására!

Felajánlott ADÓ 1%-ból befolyt összeg nagy segítséget jelent állatvédelem területén végzett tevékenységeink megvalósítására!

Minél több adó egy % támogatást kap egyesületünk, annál nagyobb összeget tudunk fordítani az állatvédelem népszerűsítésére, a környezettudatos szemléletformálásra, annál hatékonyabb munkánk, az állatvédelem területén.

Táltos Szülőkör Egyesület

Az 1%-hoz adószámunk: 18463536-1-06

Egyesületünk  állatvédelmet népszerűsítő, tudatosító tevékenységei közül az alábbiakra szeretnénk felhívni figyelmüket:

  • az állatvédelmet népszerűsítő táborozások, foglalkozások szervezése,
  • előadások, foglalkozások tartása, az állatvédelem témakörében,
  • kutyaterápiával, lovasterápiával a sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztése,
  • együttműködés más állatvédelem területén tevékenykedő szervezettel, segítségével kóbor állatok gazdához juttatása, segítése,
  • személyes találkozási lehetőségek biztosítása híres állatbarátokkal, állatvédőkkel, környezetvédelmi szakemberekkel, példaképekkel,
  • hatékony közreműködés az állatvédő-aktívisták új nemzedékének nevelésében…

Az állatvédelem területén kifejtett munkánk nem lenne sikeres az ÖN támogatása nélkül!

 

Adó 1%-nak felajánlása külön terhet, kiadást nem jelent Önnek, csupán arról van szó: meghatározhatja adóegyszázalékának sorsát. Ha támogatni szeretné az állatvédelmet, akkor adó 1 % -val segítse tevékenységünket! Nyomtassa ki az alábbi rendelkező nyilatkozatot, helyezze adócsomagjába, (- nyilatkozat elektronikus úton történő benyújtása esetén elektronikus űrlapként elektronikus úton továbbítsa- ) s adományozza adója 1 százalékát egyesületünknek, hogy segíthessünk!

Táltos Szülőkör Egyesület

Az 1%-hoz adószámunk: 18463536-1-06

 

 

Adó 1% és  ÖN ESÉLYT AD!


Köszönjük támogatását, felajánlott adó 1%-át!